Virksomheden KSB Broderi startede tilbage i år 2000, da jeg købte et lille broderifirma, som broderede navne på håndklæder – primært til private.

Med et eksisterende varelager og en 2-længet landejendom med gildesal i udkanten af Ringkøbing, hvor der var plads til både maskine og varelager, kunne jeg starte straks. Hurtigt derefter fulgte broderi til erhvervskunder, som i dag udgør hovedparten af forretningen.

Jeg sælger og broderer stadig navn på håndklæder til private – ligesom jeg gerne broderer navn på dåbskjoler.

Det gik hurtigt sådan, at jeg ikke selv kunne følge med efterspørgslen, og jeg begyndte derfor at ansætte medarbejdere til at betjene maskinerne. Pladsen i gildesalen blev også lidt trang, så i 2007 byggede jeg en 3. længe på ejendommen, hvor virksomheden hører til den dag i dag. Maskinkapaciteten er oppe på 10 maskin-hoveder i alt fordelt på: 2 stk. 1-hovedet og 2 stk. 4-hovedet maskiner. Det betyder, at jeg kan servicere både små og store kunder.

Min normale leveringstid er ca. 5-8 arbejdsdage fra modtagelse af varen. Da jeg har en mindre virksomhed, er der mulighed for fleksibilitet og hasteordrer modtages derfor gerne.

Alle broderiprogrammer udarbejdes internt her i huset. Det giver mig optimal mulighed for at styre produktionen og redigere programmerne ned i de mindste detaljer/sting. Det er min erfaring, at det giver det bedste og flotteste broderi – og dermed det bedste resultat.

Jeg ønsker at efterleve mottoet:

“Kvalitet leveret til tiden!”.