LUKSUS HÅNDKLÆDE MED BRODERET NAVN ELLER TEKST

Skal du forkæle dig selv eller en af dine nærmest til fødselsdag, barnedåb, bryllup, jul eller en anden mærkedag, så er dette håndklæde den helt rigtige gaveidé. Vi forhandler dette lækre luksus håndklæde, der er blødt, lækkert og har en rigtig god sugeevne, samtidig med at det tørrer hurtigt efter brug. De mange friske farver skaber stemning på ethvert badeværelse og der er den helt rigtige farve – uanset om du handler gaver til et barn eller en voksen.

Et luksus håndklæde med navn er den personlige gave, der falder i god jord uanset om det er til det aktive barn, der har svært ved at huske at få håndklædet med hjem efter træning eller det er til den kvalitetsbevidste voksne, der går op i æstetik og indretning ned til mindste detalje.

Dette luksus håndklæde, som vi broderer navn eller logo på kommer fra håndklædeserien Lisboa fra Industrial Textiles. Det er vævet af 100% bomulds garner, med en vægt på 470 gram. Vi bruger en blank polyester tråd til broderi af navnet. Det har den egenskab, at det kan holde til vask efter vask og tørretumling uden at miste farve eller krympe.

Håndklædet er OEKO-TEX® godkendt.

Navn på håndklæder - Luksus håndklæder i stort udvalg af farver.

Viser alle 2 resultater

Show sidebar